Wasserijbranche

IndAut heeft binnen de wasserijbranche ruim 25 jaar ervaring met het automatiseren van de diverse soorten en merken wasstraten en wasapparatuur. Enkele voorbeelden hiervan zijn de merken; Kannegiesser, Lapauw, Lavatec, Senking, Transferon, Voss.

Het is mogelijk de bestaande besturing aan te passen maar ook is het mogelijk deze in zijn geheel te vervangen, inclusief het vervangen of reviseren van elektrische componenten en schakelkasten.

De besturingen die IndAut ontwikkelt zijn flexibel en daarom ook uitstekend te combineren met andere machines binnen de wasserij.

Ook voor doseersystemen en drogerbesturingen kunt u terecht bij IndAut. Voor zowel gas- als voor stoomdrogers wordt programmatuur op maat geschreven.

Tevens is interne logistiek een niet onbelangrijk item binnen de wasserij. Ook hier is IndAut in staat een goede en passende oplossing te bieden.

Vislualisatie en bediening van de wasstraat wordt gedaan via een beeldscherm. Alle functies van de wasstraat zijn verwerkt op dit beeldscherm. Zo is het mogelijk storingen zichtbaar te maken zodat deze gemakkelijk te lokaliseren en te verhelpen zijn.

Identificatie van kleding middels RF-ID chips van Tagsys.